Nase dalsi stranky: SymbianPortal.cz| nokian95.eu | n73.eu | n82.cz | TouchPro.cz | TouchMania.cz

Obsah fóra www.k750i.net
Sony Ericsson K750i - W800i - D750i Fórum

TouchMánia.cz

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny  CourthouseCourthouse   RegistraceRegistrace   ProfilProfil   PřihlášeníPřihlášení Soukromé zprávySoukromé zprávy   
Problém

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.k750i.net -> Řešení problémů
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Padlo55
Nový uživatel
Nový uživatel
PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 11:55 am    Předmět: Problém Citovat

Čau, skládám z dvou se k750i jeden a když mám oba rozložené, tak když zkouším zapnout tu základní (zelenou) desku tak se objeví obrazovka viz. fotka [IMG=http://img685.imageshack.us/img685/1527/290120107391.jpg][/IMG]

Druhá zákl.deska hlási chybu konfigurace, tenhle druhý mobil můj nebyl, takže předpokládám, že je bloklý... Ale ten co mi nenaběhne obrazovka je můj a normálně šel. Je vidět, že to naběhne, ale obrazovka to špatně zobrazuje. Ale displej je určitě v pořádku. Ví někdo co s tím? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra www.k750i.net -> Řešení problémů Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: