|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
| Bosf Guru fóra

| | Založen: 15.4.2007 | | Příspěvky: 1078 | Imprisonments : 6 |
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 11:47 am Předmět: 3D (anaglyphove) hry-kde se daji sehnat? |
|
|
Videl jsem u kamose ( a u nekoho na internetu ) ze paril anaglypghove NFS:Prostreet,Carbon a COD 4! omfg jak to udelal?NErekl bych ze je to special patch na hru ale ze to je nejak patch na grafickou kartu...Protoze mu tak bezelo vsecko (krom plochy)
A pro ty co nevedi co je anaglyph:
nasadite 3d bryle (IMAX) a cucite.
http://cjoke.com/images/CAM_0883%20(Large)%20(Small).JPG
http://cjoke.com/Galerieen/3dbilder/tyrannosaurus-dinopark-muenchehagen-stereo-anaglyph-3d.jpg _________________ Cory Williams FAN
ANTI RADAR!
| citace: |
Paní Schrödingerová vyčítá svému manželovi: „Proboha, cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!“
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| grovestreet Guru fóra

| | Založen: 17.11.2005 | | Příspěvky: 1498 | | Věk: 16 |
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
Tak to musí bejt hustý, kde se daj sehnat ty brejle? _________________ K750i in tuning progress
..CID 36 RED.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| GSMAN Pokročilý uživatel

| | Založen: 3.6.2007 | | Příspěvky: 208 | |
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
ty brejle nabízí snad každý větší obchod zabývající se elektronikou, nc-computers, alza, myslim že i datart a electroworld _________________
SE K750i FW R1BD001 CID 49+KRIOMAG v.21.91 VIVID CamDriver+Lachty Mega Max v1.2 accoustic driver+edited Display driver+AERO menu+pár patchů+elfs+1GB MSPD+HPM-70 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| gASK V.I.P moderátor

| | Založen: 11.12.2006 | | Příspěvky: 284 | | Věk: 23 |
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 12:22 pm Předmět: |
|
|
Tak, chvíle hledání a mám odpovědi na tvé otázky:
Anagyph hraní her umožňují v současnosti přímo pouze grafické karty NVIDIA za pomocí speciálních ovladačů. Samozřejmě to musí umožňovat i hra, takže takhle nelze hrát cokoliv, ale spousta her tak jde (jdou tak i ty, co to nepodporují, ale může to vést k deformacím obrazu, podivné perspektivě apod, což se ovšem prý s každou novou verzí lepší a lepší).
Majitelé jiných karet nemusí hned zoufat - očividně existuje spousta jednoúčelových patchů pro různé jiné hry a grafické karty i "univerzální" programy, ale jejich funkčnost asi nebude taková, jako přímo od grafické karty.
Tak, to by bylo obecné info, koho zajímá víc, určitě si už i víc najde
PS: Pro pamětníky - zjistil jsem, že anaglyph hraní podporoval i legendární Magic Carpet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Matu3s Přínos tohoto fóra

| | Založen: 9.10.2005 | | Příspěvky: 1767 | Imprisonments : 1 |
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 4:59 pm Předmět: |
|
|
a v com to je lepsie pri hrani ? _________________ ... SonyEricsson X1 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| GSMAN Pokročilý uživatel

| | Založen: 3.6.2007 | | Příspěvky: 208 | |
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 6:09 pm Předmět: |
|
|
že při tom spadneš ze židle  _________________
SE K750i FW R1BD001 CID 49+KRIOMAG v.21.91 VIVID CamDriver+Lachty Mega Max v1.2 accoustic driver+edited Display driver+AERO menu+pár patchů+elfs+1GB MSPD+HPM-70 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Bosf Guru fóra

|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
nj ale ja prave jsem se chtel zeptat kde se daji stahnou ty patche (A jestli mi to totalne nedokui grafarnu)
a funguje anaglyphove HL2? _________________ Cory Williams FAN
ANTI RADAR!
Paní Schrödingerová vyčítá svému manželovi: „Proboha, cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!“
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| gASK V.I.P moderátor

|
Zaslal: po listopad 26, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
| Bosf napsal: | nj ale ja prave jsem se chtel zeptat kde se daji stahnou ty patche (A jestli mi to totalne nedokui grafarnu)
a funguje anaglyphove HL2? |
Každej jinde, nenašel jsem žádnou "společnou zásobárnu". Záleží na tvý konkrétní grafice.
Grafárnu ti to nezničí (ještě jsem neviděl softwarově odpálenou grafiku).
Ano, je mezi NVIDIí podporovanými hrami.
Jinak zkus si najít program 3DProducer. Za cenu sežrání části výkonu procesoru převede veškerý "3D" výstup z monitoru na anaglyph, nezáleží prý na grafice ani konkrétní hře. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Charlie Moto Pokročilý uživatel

| | Založen: 26.3.2007 | | Příspěvky: 171 | | Věk: 25 |
|
Zaslal: po listopad 26, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
na vašem monitoru to je celkem k ničemu
ale zas sranda pro jinou osobu vidět Vás v sexy brýlích  _________________ K750i black + 512MB Sandisk
LG Shine + 1GB
říkají mi Angel
This Tongue Thing's Amazing :P
http://www.danceperfect.cz/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Bosf Guru fóra

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
| gASK napsal: | | Bosf napsal: | nj ale ja prave jsem se chtel zeptat kde se daji stahnou ty patche (A jestli mi to totalne nedokui grafarnu)
a funguje anaglyphove HL2? |
Každej jinde, nenašel jsem žádnou "společnou zásobárnu". Záleží na tvý konkrétní grafice.
Grafárnu ti to nezničí (ještě jsem neviděl softwarově odpálenou grafiku).
Ano, je mezi NVIDIí podporovanými hrami.
Jinak zkus si najít program 3DProducer. Za cenu sežrání části výkonu procesoru převede veškerý "3D" výstup z monitoru na anaglyph, nezáleží prý na grafice ani konkrétní hře. | selam s tim co chcu ale angalyphove mi to hazi jen videa,hry ne. _________________ Cory Williams FAN
ANTI RADAR!
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| gASK V.I.P moderátor

|
Zaslal: út listopad 27, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu, je to na videa. Sebral jsem to info z jedný stránky a neověřoval. Omlouvám se  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| Bosf Guru fóra

|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 3:57 pm Předmět: |
|
|
vpoho dík.A dík za to info o tom.Zkusím to i když ani snad nemám NVidia.THX _________________ Cory Williams FAN
ANTI RADAR!
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|